Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oklart


En dans på rosor

Vem sa att livet var en dans på rosor
Nu när han sitter där utan trosor




Fri vers av Frida, also known as Pongon
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida, also known as Pongon