Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryû


Identifikation


Ligger hopknycklad
på soffan en vinterkväll
tömd papperspåse




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-29 19:28

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
.... jag känner mig också uttömd.
Men nu är det dags att fylla på igen.
Bra!
2009-12-30

  Quasimodo
Skrynkligt igenkännande !!
2009-12-30

  Gunnel Eriksson VIP
Även jag kan identifiera mig med
denna fina haiku.
2009-12-30

    ej medlem längre
Man kan väl hoppas att det var något värmande i påsen ... instämmer i applåderna.
2009-12-29

    papillon
Jubel från pensionärslogen! Hopknycklad var ordet - seniorerna känner mangrant igen sig!
Applåder
2009-12-29

  © anakreon VIP
Hög igenkänningsfaktor.
Carl-Erik
applåderar
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP