Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väver bilder

jag väver bilder innanför mina ögon
mina ögon bildar fyllda tåriga ögons tårar


i tanken av tidens framfart som inget ändå ger


jag väver mönster av trasiga lappar
på mina knän är dom redan helt utslitna sönder
i hjärtat värker sömmarna av


... av självaste livets korn





Fri vers av nightsoulz
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 20:55



Bookmark and Share


  erkki
Vemod, vemod, vemod
Armod, farmor, le
Le mot, se ord, delo
Om det, syns du be!

Du stimulerade mig att testa lite fri vers. Är inte bra på det.
Men det är du!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz