Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig.

Trofast och jämn
kobra från toan
och fylla i plastmuggar vid barkantens slut

ingen att klaga
när natten är


äntligen något att känna vid händer
när pennorna krasar mot tjärnvattnets
oändliga

och ändå så längtar jag endast

var är du nu.

flertalet människor
vid armbågar
rör mig
med tarmvredens störtande
ut

Så vi går hem till mig
du tar en del
rytmen har suddats
och än vet jag varken
eller


När jag mäter horisonten
när den är rak
grubblar jag längre
och mer än förut




Fri vers av billie
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-29 23:34



Bookmark and Share


  Andreas Widell
läsvärd yes!

åh, jag tar inte emot något ovärdeligt.

men om du ramlar kan jag fånga dig allt,
men jag låter dig gärna flyga fritt.


Vacker är vacker i sin natur,
inte i bur! :O
2010-01-27

  Staffan Welroos VIP
denna är riktigt grymt bra skriven... solklart bokmärke...
2010-01-04

    sårosa
När jag mäter horisonten
när den är rak
grubblar jag längre
och mer än förut


mycket fint
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

billie
billie