Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män fixar allt...

Två väninnor träffades på stan
så sa den ena till den andra:
-Så du ser ut, vad har hänt?
-Inget har hänt men jag har så ont i huvudet?
-När jag har ont i huvudet så säger min man till mig,
skall vi älska och när vi har gjort det är värken sen borta!
-Så bra, tack för tipset! Visst har din man middagsrast nu?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-30 01:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Grattis till placeringen
2009-12-30

  Näckrosen
Bengt J. Anstrin hahaha fula kåta kärringjävlar.. vad fick du det ifrån?..vad är du arg för? Det är väl bra att vi kvinnor är kåta glada och tacksamma eller hur ;))))
2009-12-30

  karenina VIP
bara den mannen, eller män i allmänhet? isåfall önskar jag en sån istället för en ipren (man) ;-)
2009-12-30

  Michaela Dutius
Leendet tänds
och sorgerna vänds
när verser av Ewa
på skärmen tycks leva
2009-12-30

  e-poeten
Ler,
försök å den i poesi form,,,
Idén är helt bra!
2009-12-30

  Mr Lindemann VIP
Ja, jag tror att du kommit på den själv...
2009-12-30

  Näckrosen
uupps..
håll i mannen.. ;)
2009-12-30

  En strimma av guld
Kan bara le;-))
2009-12-30

    Maria Malm
Fniss..
2009-12-30

  Lavinia Röd
Ooop, här gäller det att se opp! :D Roligt!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt