Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsönskan






närvaro i varje sekund
att verkligen se

stunder av stillhet
och sysslolöshet

våga lita på den process
livet kastar mig in i
mod i förändringen

rubbade cirklar
invasion i det invanda








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 577 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-12-30 13:11



Bookmark and Share


    baruk
Ja, att närvara i varenda sekund,
att se med nya, klarnade ögon,
att ta vara på stillheten, bönen,
eftertänksamheten,
att kunna vara såväl sysslölösa
som hängivna det vi just håller på med,
att följsamt låta sig förändras
som ju ändå sker
varenda sekund av våra liv,
att våga rubba cirklar
om än aldrig så invanda
att välkomna denna fredliga invasion
av positiv förändring,
att aldrig någonsin hata
att alltid förmå att älska
att Gud finge bli allt i alla
detta önskar vi varann
för det år
som nyss börjat sitt lopp!
2010-01-15

    Annika J
Vilken fin önskan för det nya året, kanske ett program för livet!
2009-12-31

  Hannadraken
Ja tack, den önskan tar jag gärna till mig! Kram!
2009-12-30

    ej medlem längre
Riktigt fin önskan-en bön skulle den kunna vara i sin skönhet!
2009-12-30

  anits VIP
Berörande och mycket tänkvärt
2009-12-30

    ej medlem längre
Rader som berörde mig extra mycket;

"Våga lita på den process
livet kastar mig in i
mod i förändringen."

/Ann
2009-12-30

  En strimma av guld
Livet är något vi fått som en gåva, det är något vi förvaltar och får göra det bästa av. Tycker särskilt mycket om dessa rader här nedan och de säger mig så mycket.


"närvaro i varje sekund"


"våga lita på den process
livet kastar mig in i
mod i förändringen"
2009-12-30

    baruk
Ja, må det slå in!
2009-12-30

  © anakreon VIP
Må det slå in!
Carl-Erik
2009-12-30

  rebecca d
just så...livet ska levas. Önskan om liv...
2009-12-30

  Hans Christian
Superb liten dikt som säger/önskar mycket. Jag tackar gott för läsning !
2009-12-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Då är ju Du kära vän
mitt i livet i klivet
alla möjligher
blir Dig givet
och som vanligt
så väl skrivet!
GOTT NYTT ÅR!
************
2009-12-30

  Quasimodo
En nödvändig invasion till förändring.
2009-12-30

    Ken Cassel
Lika tjusigt som vanligt , Michaela
Stora Applåder
Bokmärker denna!

Kramar!!

Ken
2009-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Fair enough.
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius