Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 10/6- 09


Istället för gangsterapp

Måste jag skrika för att du ska komma ihåg mig?
Jag kan skrika om det är det du kräver

Måste jag slåss för att du ska komma ihåg mig?
Jag kan slåss och skratta

När du ser att mitt namn är inristat på insidan av din ögonlock
Så du aldrig någonsin glömmer mitt namn

Jag kommer spöka i dina drömmer
du kommer vakna kallsvettig och darrig.

Det är då du ångrar dig att du glömde de namnet
de namnet som är mitt namn.

Det namn som du nu ser varje gång du stänger dina ögonlock.

Det namnet som spökar i dina drömmar.




Fri vers av Kabbeleka
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-30 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kabbeleka
Kabbeleka