Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg över kort liv,vi behöver flera för att lära oss om alla hemligheter som Gud har gömt

Och vi som sörjde
våra korta liv
hur allt kunde sluta
i bråkdelen av en sekund
Vi som velat älska mer
upptäcka mer av varandras hud
Och vi som ville omslutas
i varandras famn
andas in trygghetsdoften
Aldrig finns det tillräckligt med tid
för att upptäcka alla hemliga vrår
i dina tankar
det skulle krävas åtskilliga liv

Att lära sig och förstå
hur allting hänger ihop
i ett kretslopp
Var försvinner silverstjärnorna
om dagen?
Gråter månen över förlorad kärlek?
Hur kan ett trasigt hjärta
fortsätta att slå
efter alla svek?
Ja,det skulle krävas åtskilliga liv
för att kunna lägga ihop
det stora pussel
Gud har skapat
och han har gömt bitarna så väl




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-30 15:36



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Så vackert och sant!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta