Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla sig flytande!

-Jag hörde Ewa att Du blivit poetissa!
Men har du fått sälja något?
-Javisst!
-Jaha! Vad då?
-Mitt ostindiska porslin, huset, bilen...
Men än är turen med mig, min man är kvar...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-30 15:40



Bookmark and Share


    tramp
Ohhh vad i all sin dar
Nu undrar jag om ni har
några möbler kvar !
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt