Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten dikt om att vara trygg

Jag ska vara glad att jag har ett jobb, det är så många i min ålder som är arbetslösa och inte har något att göra på dagarna, jag ska verkligen vara glad och tacksam att jag har ett jobb, och jag ska vara lycklig att jag har en tjej som jag tycker om, det är så många som inte har nån tjej att sitta hemma i soffan med och bråka lite med på fyllan sådär, jag ska vara mycket glad att jag har ett förstahandskontrakt på en liten, en mycket liten men ack så mysig etta i centrala Malmö, åh, det är så skönt med all trygghet jag känner runtomkring mig, jag vandrar runt som i en trygg dröm och skulle aldrig aldrig någonsin vilja byta med någon som lever sådär osäkert och ensamt, aldrig!




Fri vers av Sten Hansi
Läst 584 gånger
Publicerad 2005-10-25 09:50



Bookmark and Share


  volatile
jag gillar att man inte riktigt vet om du är ironisk eller menar det.. fan schysst skrivet..
2005-10-28

  Daniel_78 VIP
vet inte riktigt vad jag skall tolka in i denna,
men jag gillar sättet den är skriven på och dess budskap som för mig är lite osäkert. Jag slutar jobba nästa vecka och är förtillfället glad för det, då jag skall ta lite tid för mig själv och försöka vara trygg jag också..
2005-10-26

    judas ifrån hemavan
jag känner mig träffad... det är en bra dikt, ett bra språk som känns välarbetat och schysst enkelt... innehållet känns rätt tryggt faktiskt... Stengött!
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Sten Hansi
Sten Hansi