Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut rätt stavat!

Varför ska en del
ständigt på en leta efter fel
gör det någon bättre och mera hel

Jag tycker de skulle stänga denna sluss
och bjuda på lite mer av pluuuusssssssss
till felsökarna säger jag ett glatt ajöööössssss




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-31 07:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som invandrare stavar jag som en kratta ibland och är oerhörd tacksam när någon faktiskt vågar sig på att rätta mig. Redan i slutet av 60-talet då jag kom till Sverige utan att kunna ett ord svenska, sade jag till alla jag pratade med att de skulle rätta mig om jag sa fel. Det är på det sättet jag blivit rätt duktig i svenska språket:)
Varför se det som kritik när det i slutändan är positivt?
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt