Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakrus...

Tänk att jag drabbas av det så ofta
kan det vara för att det så gott sägs dofta
och ger nersmak om och om igen
visst det är ju en sorts jäsande vän!

Ja, en stor pösande svällande bubbla,
som kan sig mer än fördubbla!

Många gånger gör jag inte en sats, utan en dubbel
lika bra det annars blir det bara trubbel
och med lite kaffe till eller annat bubbel
smakar ju kakor liksom allra bäst
till vardags, som till fest
och när nybakat sen doftar i huset
det är ju då det slår till mest det där ruset...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 09:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du är otrolig med dina finurliga ordlekar
2010-01-04

  Näckrosen
mm gott, jag bakade saffransbullar med vanilj dagen före julafton.
Bakrus är härligt.
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt