Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flaskpost till berget utanför Cali ...


Jag har bestämt mig för
att resa till dig i framtiden
att vara där för att tjäna dig
för det finns inte något som har
större värde än att dö för din kärlek


Inte för jag är olycklig med mig själv tvärtom
utan det är dina vackra mörka ögon som valt mig
det finns ingen bättre plats för mig att dö än
vid din sida du pumpar in livsenergi direkt i
mina artärer, om du bara visste


jag provade allt möjligt
glödande poesi på papper
förbrukade alla mina krafter
alla möjligheter att leta ting till dig
jag kunde inte finna en enda
ädelsten eller sötvattenspärla
som är mer härligare än dig


Men du skall få mitt leende som
inte vill sluta när vi möts på flyg-
platsen i Cali någon dag i framtiden ...


Tu Bamsi




Fri vers (Fri form) av Ärkeängelen Michael
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-31 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael