Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är en, som tar till brösttoner!

Här används de mänskliga organen, som vapen
för att föra fram olika objekt men jag, som anses
vara ful saknar då så klart charm, då få jag väl ta
till ett annat subjekt min barm...

Den så är inte så dum, den lär ju puta
och mot den kan trötte sitt huvud luta
och mitt i allt ihopa kan det, som Året gott sluta...

***GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA***
*******************************







Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-31 17:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du är obetalbar Quinna!
2010-01-04

  thyra
Du är härlig Ewa-Britt

Visst har du charm och en enormt sprudlande glädje! Brösttonerna är din rara man säkert nöjd med. GOTT NYTT ÅR till Er båda.
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt