Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska varandra

När vi längtar oss bort
För att lösa en knut
Vi kan göra det kort
Önska varandra Gott Slut




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 1007 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 17:54



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, och ett riktigt gott nytt år!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön