Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår

Tiden vet ingenting om år
Jorden inte vad du sår
Himlen inte vart vindarna tar vägen
Fråga Atlanten om vågor, då blir den förlägen

Du tror du vet att dagen som var igår
är den enda du någonsin får
men den kommer alltid tillbaka igen
har varit så sedan länge sen

I dag är just den dag
då du är öppen för förslag
att leva som en vän
av livet på nytt igen

I morgon vet du inte vad du får
utom förstås ett nytt år
men vad som händer då
beror mest på vad du lyckats så

Ett nytt år kan ge nå't gott
men också ont, förhoppningsvis rätt smått

Till alla som jag känner
till er som är som vänner
önskar jag
en fin natt
en morgondag
som börjar med ett skratt!




Fri vers av Dionysius
Läst 991 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius