Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lynninga läppjande läppar plomberar sipprande nyanser i ultrarapid via vederkvickelsens vinande. Grandios Gallimatias bryner gassandes gallsprängd anka i Kalles kaviar. Modstulen kleptoman bräcker knäcken med bruten krok.


Sonor timbre i fragil strof.

Rider apostlahästarna med skummande lödder bubblandes i höger mungipan och hovarna krossar klirrandes ryttarens larmande glas. Talträngd marodör knäpper knastrandes med krispiga kastanjetter mol allena valhänt. Tillintetgjord med fräsande kaskader i sjudande dusch kokar jag brusande fradga klapprandes i god vigör. En ypperlig ynnest ryser ristandes i brummande ryggrad medans yppig ynkedom skramlar skallrandes i skälvande skimmer.




Fri vers (Fri form) av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 635 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-31 18:52



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
"ynkedom skramlar skallrandes i skälvande skimmer" tyckte jag bäst om, för nog är det så alltid.
Ett verbalt dampanfall, eller när sanningssägaren drabbas av blixtrande stund av spirituellt skenande. Eller "tomma tunnor skramlar mest".

Ett ordflöde av sällan skådat slag. Jag känner samtidigt igen det, men håller tillbaka det. Redigerar bort det vilda, precis som vi lägger band på oss, eller städar bort livet. Det var uppfriskande att läsa det här, och tro det eller ej så skymtar jag rent av Shakespeare mellan raderna. Tryck bara in lite luft och lust så simsalabim - Shakespeare!
2019-02-07

    Roger Runkar Ragnar
Dr Jimmy Johansson The 777
2019-02-03

  lodjuret/seglare VIP
Alltid lika intressant att ta del av edra eskapader å pennans längd o bredd.
2014-02-04

  Johan Bergstjärna VIP
Im gonna boogiarize you baby!!
2010-03-09

  Mr Lindemann VIP
Katatoniskt, försvarslöst, famlar jag in min nästes bröst för att stillas en smula
2010-01-02

  SurtantZ
Återkommer när ögonen har kontakt med hjärnan!! :-)
2010-01-02

  SurtantZ
Återkommer när ögonen har kontakt med hjärnan!! :-)
2010-01-02

  stenen/ Yv Ericsson
en rent underbart fradgande stridstext att ryckas med i skenande energi staplad av klapprande springare.
inte är jag rätt att tolkade dessa skummande löddrande rader. men skålar endå i bubblande kaskader av exploderande applåder.
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777