Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga pusselbitar


var jag än vänder mig i världen
kommer alltid något upp
som gör att groparna blir större
större och djupare än någonsin

... djupast


skriver konstigt med krumelurer ut och in
försöker passa hop orden som värsta pusselbitar


var jag än vänder mig i världen
kommer alltid något upp
som gör att livet känns pladask rakt ner där under
under jordens yta med hårt skal ovanpå

... innerst




Fri vers av nightsoulz
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 19:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
MVG
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz