Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onödigt bortkastande


en värme med armar omfångade kroppen omkring
var en tid sen de fanns med nära kärlekslyster inuti


den ångan som uppstod var äkta
i alla sken oavsett tidpunkt på dygnet
när tårarna blev för många
fanns alltid de där armarna omkring


en värme med armar omfångade kroppen omkring
tiden kastades så onödigt bort i evighet






Fri vers av nightsoulz
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-31 19:59



Bookmark and Share


  Tera
Vackert skrivet...
2010-02-03

    IngMarie
Så vackert......bamsekram
2010-01-03

  En strimma av guld
En fin dikt som väcker tankar kring kärlek och hur den "gör" med oss.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz