Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryû


Tre vänner på skattjakt en nyårsnatt


Snögubben
har fått två röda vantar-
räddning för hemlös

Snögubben
har fått ny hög hatt -
trollkarlens räddning

Snögubben
har fått morot till näsa -
för vinterharen




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-31 20:56

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Då får vi hoppas att vinterharen minns moroten med tacksamhet och inte skövlar trädgårdslanden när det åter blir växtsäsong!
2010-01-02

  Njord
Multipurpose gubbe!!!!Tack för denna vers
2010-01-01

    ej medlem längre
Snögubben som räddande ängel - gott slut och gott nytt!
2009-12-31

    ej medlem längre
Omtänksam trippelsenruy:)
Gott Nytt År!
2009-12-31

    papillon
Hemlös och hare
och en barhuvad trollkarl
frälses av snöman
2009-12-31

  Ronny Berk
läser med eftertänksamhet; känner medmänsklighetens signum ; såväl för hemlös som jösse hare; förtrollande !
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP