Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synen ser där bränslet brinner och jästen jäser.


Där glöden glider högre än högt .... ( och kall köld fryser frusen frost )

Varm värme som blöder blod och gråter tårar där klangen klingar lägre än lågt.
Där släggan slog ett slag för den brustna sprickans lag.
Binder banden mellan kluven klöv och sjunger sången där ljudet ljöd. Stod ståendes i den spädes spad och slog vad.
Skuren skar där skåran skär och slagen slår där alla lär.




Fri vers (Fri form) av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777