Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du går är jag halv





Hur ska jag kunna leva mitt liv som halv

Bara använda halva sängen
Hälla upp ett glas rött i stället för två
Duka fram en tallrik, inte två som förr



Hänga upp en gardinlängd i stället för två
Bara betala hälften av räkningarna och skita i de andra
Se halva filmen, lyssna på halva musikstycken


Och när jag gör en snöängel i snön och sen tittar på den
så är den bara halv






Övriga genrer av Therés
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-10-25 13:11



Bookmark and Share


  Cris
Köp en vit jacka !! Nej, skoja bara men kom att tänka på min egna dikt idag. :) Det är lite sorgligt att läsa det du beskriver, men rätt kul faktiskt ändå . Det blir en underlig knorr på det hela.
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!