Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några önskningar för detta år och alla efterföljande...

dagen igår
den sista
förra året
gud vad skönt
att den tog
slut......

alla dumma
förväntningar
som ändå inte
infrias

de känns liksom
mindre
till vardags

jag är inte
ensam

har
underbara
barn

och mina
katter

dyrbara
skatter

men ibland
kan jag
känna mig
tom

något fattas

kärlek

romantik

någon att
sjunga för
och med
när jag
klinkar på
min gamla
aukustiska
gitarr

någon att
skratta med

en hand att
hålla

bara kramas
för att det är
så mysigt

någon att
gå en
promenad med

i vinterkylan
och ändå känna
sig varm

någon man kan
skicka
gulliga sms till

när man inte
ses

om hur mycket
man tycker om
och saknar

någon att
göra sig
fin för

någon att
lita på
i vått och torrt

ja det är
endel av
mina
önskningar

inför
inte bara

detta nya år

utan resten av
mitt liv....




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-01 16:14



Bookmark and Share


  Roula O
himlans söt text...önskar dig allt gott!
2010-01-01

    ej medlem längre
Ja, »en hand att hålla« - och en »berör mig« och någon säger »ja«. Ibland är det riktig och viktig att pratar om saker man verkligen behöver. Tack. / R.
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire