Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYÅRSNATT PÅ KUNGSPORTSAVENYEN

En nyårsnatt på Kungsportavenyen är

-raketer som blixtrar

-polisbilars sirener

-ambulanser som tjuter

-ensamma människor som irrar runt

 

Götaplatsen erbjuder alla en timmes respit

vi är alla lika inför........????

en gyklares marknad sponsrad av kommunen

 

Tittar ut genom mitt fönster

vågar inte ut i kylan

jag tillhör de priviligerade i mitt näste

 

Ser en ensam kvinna med en barnvagn som parerar

- nyårsmällare och stökiga firare utanför Park Lane

stängda gator

lukt av krut och fylla

människor söker sig        HEM   ....  HEM   ....  HEM

 

B  O  R  T  !  !  !  




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2010-01-01 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP