Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihopskrynklade tankar

\"Vi ska alla en gång dö. Fan vad skönt.\"

Jag läser den skrynkliga lappen igen.
Vem skrev det?
Det är verkligen min handstil...

Stackars förlängesedanmig.




Fri vers av Bex
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-10-25 15:28



Bookmark and Share


    victor apocalypticern
hahah tonårspoesi på höög grad. men ett sant budskap som jag alltid har i åtanke. det gör inget. jag ska ändå dö XD
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex