Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små högar av salt



svarta hål är våra ögon
atomen är ett universum
mörkret expanderar
vi försvinner hela tiden
oändliga dimensioner
bladet är ett träd
rymden är en kropp
som springer på en äng
cellen delar sig
inuti och utanpå
evolution och cancer
snabbare och snabbare
vågor i en våg
miljoner perspektiv
vi gråter under vatten
på en minimal planet
hälften av hälften
det tar aldrig slut
vi drömmer våra känslor
fångar fjärilar med håv
oceanerna är prickar
på vingens ovansida
färgerna sover
med öppna blinda ögon
tiden, livet, allt
cirkelns sluter sig igen

vi blir våra tårar

små små vita högar

berg av salt är vi.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 1898 gånger och applåderad av 44 personer
Utvald text
Publicerad 2012-08-18 16:59



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Håller med om att detta är riktigt bra! Gillar bilderna i texten och allting bara flyter på när man läser!
2012-09-02

  Järnkatten
Riktigt bra text med underbara bilder :)..
2012-08-31

    ej medlem längre
Tröttnar aldrig. Det bästa jag läst på poeter.
2012-08-30

  Elwania
spännande text
måste läsa en gång till

2012-08-28

  miljas
Fantastisk! Bokmärker.
2012-08-27

  Lilla Bambun
Jag blev tagen vid första raden och bara mer och mer förundrad ju längre jag kom. Bokmärker!
2012-08-27

  ULJO
Urtjusigt
2012-08-22

    Anna Vinterstjärna*
Jag gör som poeten nedan, bokmärker. En dikt som verkligen växer för var gång man läser den.
2012-08-19

  rundgångbalansochgungning
Underbar. Bokmärker!
2012-08-19

    Klas Nilsson
Varför har ingen kommenterat den här för innan mig. Jag gillar den mycket! Fångar in läsarenoch behåller greppet igenom hela dikten. Skitbra!
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen