Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snökristaller




se hur snökristallerna faller mjukt mot marken så ljuvligt rena


lyssna till tystnaden som säger mer än tusen ord


känn inom dig hur glädjen spirar och dina gåvor är att dela med dig av det


se kärlekens skimmer även gnistrande som snökristaller i andra


lyssna till din inre röst som avslöjar din egen vilja


känn om du verkligen är uppriktig mot dig själv


är du det så ser du dig själv i en av av kärlekens kristaller


där du hör glädjen även ur tystand


känner hur du är en som bildar snötäcket av skimmrande kärlek






Fri vers av JNI
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 11:50



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Inte illa pillat!
gillar det pillade så
går därefter nog ut i snön
med en dejt till en snöängel
2010-01-02

  Nina Nightwish
Vackert skrivet, gillar!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI