Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad tidigare, ändrat slut


Ta mig se mig

Du ger hela dig
Till mig

Du vill ge mig ditt liv
Jag förstår ingenting

Du ber på dina knän
Se mig , rör mig

Du sträcker dina händer
Öppnar ditt hjärta

Dina salta tårar
Som sakta rinner

Kan inte , vill inte
orkar inte,
längre se.

Jag vänder mig om går




Fri vers av Kåda
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj vilken dikt! Hur ska man tolka den.. Någon är förälskad i dig, och du kan inte förstå det, då du känner dig bara genomskinlig och som ingenting liksom.

Den var jättebra tycker jag!
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Kåda