Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppföljning på Full av Kärlek


Carpe diem

Glädjen med barn

är obeskrivlig

orden räcker inte



Varje dag ger barnen

mig glädje

och de uppskattar

min lilla närvaro hos dem



Jag frågar ett barn

var har du lärt dig

att rita så fint

då svarar de barnet

i min mammas mage.


Den tröst man ger dem

de får man tillbaka

med mycket uppmärksamhet.


© Emilia Berg 20100102








Fri vers av Emilia Berg
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 00:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och vackert
2010-01-03

  aol
ömt vackert
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg