Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla nätter

 

Ditt sätt att vaksamt se på livet

vara rädd för varje del och pusselbit

 

Du gör allt för att behaga

och din osäkerhet lyser igenom

dina tatueringars självsäkerhet

 

Hur du spritter av entusiasm

då du berättar om dina äventyr

abryter dig själv mitt i en mening

för att fråga om musiken inte är för hög

om jag gillar den eller om jag fryser

 

Ditt sätt att leende nästan lite generat se på mig

och säga att du älskar min kropp

 

Hur du är rädd för ljuset

och låter stearinljus leda dig genom livet

Och du tänder cigaretter för att må bättre

stänger ute varje solstråle

och livstecken ur ditt liv

 

Hur du ler och ser snett på mig då du ligger på rygg

och du fryser konstant

så vi värmer varandra

och du älskar koftor och helst svarta

 

Hur jag aldrig får se dig riktigt naken

jag är aldeles för blind

men du verkar trivas med en naken mig

 

Hur du älskar älskar

ditt sätt att säga förlåt för att du inte vet

och hur du tröstar mig med mer

 

Och jag bara ler

och tänker

äntligen





Fri vers av SofiaN
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-10-25 23:36



Bookmark and Share


    judas ifrån hemavan
ja sådär jävligt bra som det kan bli antar jag...
2005-10-27

    Nils_
Personligt, skört och oerhört mänskligt. Mörkret började tränga sig på här framför skärmen. Det är fint att ha en vän.
2005-10-26

  Propella
Men oooooj...

Det här är fan din bästa text Sofia! (ursäkta språket)
Jag älskar att läsa små personliga texter, och den här är över alla föväntningar. Formuleringar som
"och din osäkerhet lyser igenom
dina tatueringars självsäkerhet" och
"abryter dig själv mitt i en mening
för att fråga om musiken inte är för hög
om jag gillar den eller om jag fryser"
gör att jag faller handlöst. Detta kan bli en hel serie - jag vill läsa mer!!!!!
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN