Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var tacksam för det onda också


så lev i nuet
men minns att allt det gamla
var grunden till allt

det var det som formade
till den människa man blev




Bunden vers (Tanka) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP