Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös VI

jag är ledsen
jag hade ingen bild
ingen vision av hur jag ville vara

förlåt mig
jag önskade ingen illa
ville bara väl

stod i dörren
till det som var jag
såg inget
jag såg inget




Fri vers av hannanh
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-10-25 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannanh