Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös VII

en dag ska jag bli stor
en dag när jag blir stor
ska jag göra allt det som jag verkligen önskar
då ska jag göra allt det där ansvarsfulla
...

en dag ska jag bli stor
en dag när jag blir stor
ska jag klä mig sådär ordentligt
i rött
...

en dag ska jag bli stor
en dag när jag blir stor
ska jag stå där men villa, volvo, 2,5 ungar och hund
...

men först ska jag göra allt mamma varna mig för




Fri vers av hannanh
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-10-25 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannanh