Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parfymerar väderkornet sniffandes i vittringens aromatiska doft, nosar fnysandes i odörens stank.


Kompakt rigorös barsk styvnad kärvar syndigt strängt i bister stursk kyla

Med en läggning i den eget egenartade karaktärens begärliga vällust triumferar gyllende glädje i välsignat glad god lycka, som äro simpelt rå till sin natur.
Ivrigt hungrig i lysten längtan begär driften i åtråns lätta kättja ett härligt himmelskt paradis nära öster om eden.
Lusten smakar exklusivt i villig böjelse när fröjden längtar i lidelsens yppiga sinne.
Girigt sugen och syndigt glupskt, salig i lyckligt begär primitvit vulgär.
Romantiskt smäktande i önskans törst, nostalgiskt trånande vid ditt bröst.




Fri vers (Fri form) av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 523 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 18:28



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Dina ord flyger fram! De får mig att tänka på hednatro med Frej och Freja i lustans samspel. Där de står i sin prakt medans välustars kärlek som lekas i midvinternatt! Men lockas att blidkas i vårkasars sken så där våtvackert i gräs och tuva!
Fridens/Ammie
2010-01-03

  Uppfångad
Läsvärd oja
Otroligt intressant,
jag förstår inte alltid allt,
men jag gillar orden,
flytet
och allt som byggs upp
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777