Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikt att vika med omsorg

Jag kastar med blicken, följer röda ögons smärta alla ögon syns där jag är, jag har bankat dem in i medvetandet, lärt mig att stava känslan.Sådan står jag framför vikten av tyngd , mer idag än igår och det går inte för sig. Så nog borde jag trampa lätt, ta mindre plats och kräva min balans på annat sätt än att orden ramlar ut, benvita och blottade. Jag borde äga mitt förstånd alltid, placera det i en klar position. Jag borde stå på vakt och beväpna mig, gå rakt in utan att cirkulera. Jag vet inte från vilken sida jag ska närma mig, nog förstår jag att det är av högsta vikt att allt blir rätt nu.




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-04 16:55



Bookmark and Share


  mike irow
själen som vandrar i dimman
en vacker sån
inlindat
i
poesi
verser...
2016-04-08

  aol
ble bara så berörd, gillar tankegången,
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP