Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hittelön


någonstans bland snö och istappar fanns en tanke
lika lätt

som en bekymmerslös sommarfjäril




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1033 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 10:00



Bookmark and Share


  ÖveralltMilla
var bara tvungen att skriva något, var längesen jag gjorde det!
hittar små guldkorn här och var ibland dina dikter! det gör mig glad!
2010-01-29

  ÖveralltMilla
Från citronlunden
med fjäderlätta vingslag
mot solen och ditt hjärtas eld
En nysnökyss på hennes näsa smälter
och himlens alla isar bjöd till dans
2010-01-28

  Lili Samuelsson VIP
mm, gillar den här
kontrasten mellan årstiden
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP