Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm.. Det gör en lite glad. Erkänn ;)


Jag hatar köttbullsmackor som fastnar i tandställningen. Jag bara hatar det.

Trådigt saliv mot en köttbullsmacka med tre våningar.

Att må illa så fort man känner ostens fagra blad mot sin tunga

Känna sig som en ost själv kanske.

Din ost
Du tar din osthyvel och tar en skiva
dag för dag,
timme för timme,
minut för minut.

Du säger inte ett ord och
det är väl det som gör mig galen.

Du bara tär ner mig.

Hela ....... tiden.

Men gör det någon av oss glada?
Gör det oss glada?

Svara mig snälla för jag kan inte utstå mer smärta.

Gränser är stoppad och jag har ont i min tå.




Fri vers av Mess
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-04 10:30



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Den är så flirtig & såpbubbleskör på sitt eget vis.. att jag bara kan älska den!
2010-04-14

    Kina
Haha, helt underbar, Melle! Luv it :D
2010-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Är du säker på att det inte är tandställningen som fastnar i mackan?
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess