Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dem som bär vingar av glas och drömmer om monsunregnmöten.


Lufthav


Som örnens glidande på luftströmmarna...


andetagen

de som inte faller
i nästa gathörn

inte skor sig halvsulade

utan mäter tystnadens
mossbelupna steg

i avaktan på

Något


M.K 2003









Fri vers av _Mian_
Läst 223 gånger
Publicerad 2005-10-25 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_