Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zu och Mi

Må våra ögon få gnistra ikapp alla stjärnklara nätter
samla krafter för att nå drömmars ände
när molntäcket skyddar vår jord på natten

en resa i tid och ljus ...
en resa till nya horisonter...

önskar att vi får känna varma böljande vågor
mot våra bara fötter längs stranden
och veta att jag går hand i hand med en prinsessa
som är på väg att ge mig hela hennes hjärta

att vi sveper oss med kärlek
som flätats av två allra bästa vänner
först i nöd och sedan i lust gör inte saken sämre ...

så bli starka
bli lyckliga
LEV är vårt motto



" Tillägnad till Zumi "




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 685 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-05 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael