Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad gör myndigheterna ???


DUBBELMORAL

Att inte kunna
att inte få
att tvingas till det man igentligen inte vill
att veta, om det är fel
men ändå tvingas till det mot sin vilja
Det är rent bakvänt
men ofta jobbar vist myndigheterna så




Fri vers av Björn Runnemalm
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-10-25 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Runnemalm
Björn Runnemalm