Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Bespara mig din tröst
för dig är det bara ett frö
för din egen lycka
för att själv slippa svälja din stolthet
bekosta dig detta rop på ömhet
ty från mig får du ingen
jag ser sanningen
den dunkla sanningen
att människan tröstar andra
för att behaga sig själv
en susning i tidens vind
av storsinthet
av perfektion
Nu är du bara en viskning i forna dagar.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 624 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 21:42



Bookmark and Share


  AjBi
Mycket klarsynt och smärtsamt - men tyvärr sant. Fint beskrivet.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla