Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt som sjutton stavelser


fruset ögonblick
darrar osedd soluppgång

ensam hermelin




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 321 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-05 08:27



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Må vi hoppas han snart träffar fru Melin!
Carl-Erik
applåderar.
2010-01-07

  Gunnel André VIP
Hurra för vitsig titel!
2010-01-05

  halmstrå
Har aldrig sett en hermelin. men tror att det är de där vita med svart svans som finns på kungamantlar.
Och i din haiku får jag tanken att dom kanske lever i snön.
Med darrande nosar ovanför snötäcket. Som möss fast sötare.
2010-01-05

  Yrre VIP
Mycket bra!!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder