Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kråkskutt

oskrivna blad finns det gott om
jag tog upp ett och la det på mitt bord

sen hällde jag upp bläck i ett öppet kärl
fångade en kråka, doppade hans fötter i diktarbrunnen
och lät den därefter ohämmat kråkhoppa omkring på mitt oskrivna blad

"kra - kra" sa den
och kråkfötter blev det
av kråkfotspoet

oanade mönster
som kalligrafi
med mycket mening i

och om aftonen
när skriften var klar
tog poeten till vingarna
och kraxflaxade bort

"kra - kra"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 08:46



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fantasifull!
2010-11-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bara så underbar. Du fyller mig med välbehag och leenden inombords. Sparas.
2010-01-05

  Monika A Mirsch VIP
jag tar ett foto av dina kråkfötter, så får jag lite åt mig sjölv me'
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP