Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2009-12-29


This is what you get


Oh yes Johnny
du lämnade kvar nålen
jag tror med flit
och fuck it baby
för det är halt ute
och det regnar
så snön smälter under mina bara händer
under mina bara händer
utan att bilda ett enda avtryck
det är säkert mina skeva naglar

världen snurrar snabbare
och yes Johnny
halva priset räcker för mig
för fuck it baby
inga stjärnor faller
och snören knyts runt tomma
så jävla tomma paket
this is what you get
utan äpplet i munnen

Slå mig Johnny
hårdare mycket hårdare
jag är inte snäll i år
kommer aldrig bli
slukar nålen
allting står still
jag kan bara se dig i ögonen
när du hotar mig
och sparkarna fyller lungor med luft

Slutet smakar bäst




Fri vers av Agnieszka
Läst 545 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 13:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har du bråkat med karmapolisen?
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka