Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tappat grepp o skriften..


väcker drömmar



du väckte drömmar i mig
solskensdrömmar djupt i min själ

dansande på stjärnhimlens valv
kände jag denna vår en låga o-släckarbar
för stegen i mitt liv jag nu tar
är inga steg vilka som helst inga steg som helst

du väckte drömmar i mig
oavsett vad som nu sker andas jag en stund till




Fri vers av nightsoulz
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 17:56



Bookmark and Share


    IngMarie
En dröm så vacker. En dröm som väcker. Men dock bara en dröm

Du skriver så jäkla bra nighten. Kramizzzzzz
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz