Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är precis så den känns, evigheten

Rädd och förvirrad
det är vad jag är
men minst lika mycket
fulll av förväntan
på livet självt

Låter kanske klyshigt
jag vet, men det är
precis så den känns
evigheten

Förstummande vacker
och skräckinjagande på samma gång,
som om dimman lånat mod av solen
såsom månen sköljer ro över bergen

Ovissheten och farhågorna
klamrar sig fast,
jag kommer inte loss

måste låta livet ske
såsom det alltid har gjort
och för alltid
kommer att göra




Fri vers av linlugg
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 17:58



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Vad roligt att du skriver här igen! Gillar ditt berättarspråk i denna. Fina bilder.
2010-01-07

  nightsoulz
känns igen.. bra!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg