Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramlar ut i oändligheten

Ramlar
får fotfäste
tar tag i ett
grässtrå
det bryts av
på mitten

Jag dinglar
i luften
med mitt avbrutna grässtrå
seglar ut över horisonten




Fri vers av linlugg
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-05 18:02



Bookmark and Share


  aol
ja just så känns det när även halmstrået brister,
bra skriftat
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg