Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till vilket pris



Ser inte för mina tårar
Hör inte för mitt skrik
Ni får allt era dårar
Men ni går över lik




Fri vers av Therés
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-10-25 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!