Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland vet jag verkligen inte vad jag ska skriva som titel till texterna, så den här får duga





och visst kan det väl inte bara vara jag
som ibland kan tänka

att man vill att alla i hela världen ska dra åt helvete
eller åtminstonde att man själv skulle dö


men för att bara några sekunder senare
inse att man är ju helt dumihuvudet som tänker så
och hoppas att det inte finns någon tankeläsare i närheten




Fri vers av elinmaria
Läst 436 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 18:59



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Skönt skrivet - blir alldeles leende. Känner igen.
2010-02-05

  infantsgame
"att man vill att alla i hela världen ska dra åt helvete
eller åtminstonde att man själv skulle dö"

Det det är så klockrent att det nästan är overkligt..
Galet bra (:
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria