Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om det var möjligt?

Tänk om att kunna spela in sitt liv
kunna trycka på STOP
spela in igen
vid nästa episod
i livets skeenden
såsom Födelse och allt däremellan
Döden.
Tänk om man kunde leva sitt liv
kanske en del av det
i repris?
Jag undrar vad som skulle spelas om
och vad som skulle få förbli?

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-09 18:49



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet och en intressant tanke. =)
2010-04-25

  peter markurth
bra skildrat
2010-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Man kan få ett nytt liv.
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline